Al jaren specialist in geluidsdichte containers op maat

Containers kan je gebruiken voor vele toepassingen en zijn in verschillende soorten en maten te maken. Voor welke toepassing dan ook, wij denken met u mee. Met onze jarenlange ervaring en kennis van het vakgebied vind u de juiste maat, soort en oplossing voor het project. Heeft u specifieke wensen? Dan gaan wij volledig mee in u verhaal en denken mee om tot het beste resultaat te komen.

Kwaliteit staat voorop

Omdat de containers een essentiële functie hebben binnen uw bedrijf kunnen wij garanderen dat de kwaliteit die wij leveren altijd van hoog niveau is. Wij werken uitsluitend met ervaren vakmannen en met hoog kwaliteit materiaal. Ook na aflevering houden wij contact met u om te zorgen dat de container optimaal functioneer.

Vanvlietlasbedrijf-geluidsdichte-container
Van Vliet Lasbedrijf Container (2)

Maatwerk als service

Bijna elke container vereist een speciale aanpak. Vertel ons uw wensen en wij maken de container zo dat u volledig ontzorgt wordt. Samen werken aan het beste resultaat is iets dat wij dagelijks doen. Het gehele proces van productie, assemblage en spuitwerk vindt allemaal plaats in onze eigen werkplaats gelegen in Schiphol-rijk. Extra opties voor de containers zijn ook mogelijk als het bijvoorbeeld gaat om waterdichte of geluidsdichte kleppen.

NEEM CONTACT OP

ALLE PRODUCTEN